Over Ons

Uitvaartzorg Steijn – De Vlieger

Uitvaartzorg Steijn – De Vlieger verzorgt al geruime tijd uitvaarten en alles wat daarbij komt kijken. Wij staan u terzijde bij het maken van een goede keuze voor de invulling van de uitvaart en het verwerken van het verlies van een dierbare.

In ons haastige leven staan wij zelden stil bij een overlijden. Maar als een overlijden komt, moet er ineens veel geregeld worden. Uitvaartzorg Steijn – De Vlieger heeft veel ervaring en expertise op het gebied van uitvaarten en alles wat daarbij komt kijken. Wij vinden het belangrijk om u en uw nabestaanden te ondersteunen in een moeilijke periode. De manier waarop wij te werk gaan, hangt af van de voorkeur van de nabestaanden of de wensen van de overledene. Wij staan u graag bij in het maken van een keuze die bij u past.

"Het belangrijkste is dat de nabestaanden
op een passende manier worden geholpen
bij het afscheid nemen van hun dierbare.
Dit helpt tevens bij de verwerking van het verlies."

Onze medewerkers

Jaco Steijn is als directeur en uitvaartleider in principe uw eerste aanspreekpunt. Rondom de uitvaart neemt hij u veel zorg uit handen. Hij wordt sinds augustus 2018 fulltime bijgestaan door de ervaren uitvaartleider Leo Jonker. Zij worden ondersteund door een team van medewerkers. Gedreven vanuit een hart voor de medemens zijn zij betrokken bij de uitvoering en laatste verzorging van de begrafenis of crematie. Het vaste dragersteam is goed op elkaar ingewerkt. Het ‘op de schouder’ dragen behoort ook tot de mogelijkheden.

Geschiedenis

Uitvaartzorg Steijn – De Vlieger is al decennia lang een begrip op Schouwen-Duiveland en omstreken. Door de overname door Jaco Steijn van Uitvaartzorg De Vlieger in 2016 is er veel nieuwe kennis en ervaring in het bedrijf gekomen. De jarenlange expertise binnen het bedrijf komt nog dagelijks van pas. Samen met ervaren medewerkers werkt hij voortdurend aan de ontwikkeling van professionaliteit en nauwe betrokkenheid op het afscheidsproces. Respect voor de wensen van de nabestaanden staat daarbij hoog in het vaandel.

 

Jaco Steijn
Directeur / Uitvaartleider RU
Leo Jonker
Uitvaartleider RU
​Leny Dooge – van der Maas
​Verzorgster / Alg medewerkster
De verzorgsters
Sarine – Leny – Jacomien

Vrijblijvend meer informatie?

Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in. Na ontvangst nemen wij z.s.m. contact met u op.