Over Ons

Uitvaartzorg Steijn – De Vlieger

Uitvaartzorg Steijn – De Vlieger verzorgt al meer dan 30 jaar uitvaarten en alles wat daarbij komt kijken. Wij staan u terzijde bij het verwerken van het verlies van een dierbare en maken ruimte om te praten over invulling van een uitvaart.

Sinds 15 mei 2009 beschikken wij als eerste in Zeeland over het keurmerk uitvaartzorg van de gelijknamige stichting, www.sku.nl. Sinds juli zijn we aangesloten bijn de NaVU, een organisatie die toeziet op geschoold personeel. Met goed gevolg heeft ons bedrijf dit traject afgelegd en mogen de mensen de titel ‘Register Uitvaartleider’ dragen.

Bent u geïnteresseerd in meer informatie? Vult u dan alstublieft onderstaand formulier in of neem contact met ons op!

Hoe werken wij?

Wij vinden het belangrijk om u of uw nabestaanden te ondersteunen in een moeilijke periode. Hoe wij te werk gaan hangt dus vooral af van de voorkeur van de nabestaanden.

In hoeverre willen zij betrokken zijn bij de uitvoering van bijvoorbeeld de laatste verzorging. Het is mogelijk hierbij te helpen, uiteraard hoeft dit niet.

En op de dag van de uitvaart, wil er nog iemand spreken, of regelen wij een spreker die namens de nabestaanden het woord voert. Het belangrijkste is dat de nabestaanden worden geholpen op die manier afscheid te nemen van hun geliefde die bij hun past. Dit helpt tevens bij de verwerking van het verlies.

Geschiedenis

Uitvaartzorg Steijn – de Vlieger is ontstaan door een overname in 2006 van begrafenisonderneming Schoonaard door Jan de Vlieger. De 32 jaar ervaring van de heer Schoonaard was voor Jan de Vlieger van zeer grote waarde. Door eveneens een personeelsovername in de persoon van Jaco Steijn komt deze kennis nu nog dagelijks van pas. Na het overlijden van Jan de Vlieger in 2010 heeft zijn zoon Peter de Vlieger het bedrijf voortgezet. Opnieuw kwam daarbij de kennis van Jaco Steijn daarbij zeer van pas. In 2016 is besloten dat het bedrijf in zijn geheel zal worden overgenomen en voortgezet door Jaco Steijn.

Zo zetten wij ons volledig in om u nu of in de toekomst bij te staan bij het verlies van een dierbare. Ook voor wat betreft de nazorg. Op deze site zetten wij uiteen wat Uitvaartzorg Steijn – De Vlieger voor u kan betekenen. Erg belangrijk. Want in ons haastige leven staan we zelden stil bij de dood. Wat komt er allemaal op uw nabestaanden af als u komt te overlijden. Heeft u hen wel geïnformeerd over uw wensen? U kunt uw nabestaanden veel werk uit handen nemen door nu alvast uw wensen vast te leggen. U kunt uw wensen natuurlijk altijd weer aanpassen, tenslotte kunnen deze in de toekomst veranderen. Daarbij kunnen de medewerkers van onze uitvaartonderneming u helpen. Wij hopen dat u op deze site een goede indruk krijgt van onze uitvaartorganisatie. Wenst u uitgebreidere informatie of documentatie? Neemt u dan gerust contact op met een van onze medewerkers.

Onze medewerkers

Jaco Steijn is als directeur en uitvaartleider in pricipe uw eerste aanspreekpunt en neemt u alle zorgen uit handen. Bij afwezigheid en in drukke perioden staat de ervaren uitvaartleider, Leo Jonker ons bij. Daarnaast werken we met een liefdevol team, dat betrokken is bij de uitvoering en laatste verzorging van de begrafenis of crematie. We werken met een vast team van dragers, die goed op elkaar zijn ingewerkt. Zodoende behoort ook het ‘op de schouder’ dragen tot de mogelijkheden.

 

Jaco Steijn – Directeur / Uitvaartleider Leo Jonker – Uitvaartleider ‚ÄčLeny Dooge – van der Maas
‚Äč Verzorgster / Alg medewerkster
Het vaste dragersteam

Vrijblijvend meer informatie?

Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in. Na ontvangst nemen wij z.s.m. contact met u op.