de Uitvaart regelen

De kaart, de kleding, een kist… Een uitvaart regelen kost veel tijd. Er moeten veel keuzes worden gemaakt. Begrijpelijk dat u hier advies bij nodig hebt. Met onze jarenlange ervaring en kennis staat Uitvaartzorg Steijn – De Vlieger u graag bij met raad en daad. Ook voor onze aanvullende diensten bent u aan het goede adres.

Rondom een overlijden moeten er veel keuzes worden gemaakt. U kunt uw nabestaanden veel werk uit handen nemen door nu alvast uw wensen kenbaar te maken d.m.v. een wilsbeschikking. U kunt deze wilsbeschikking natuurlijk altijd weer aanpassen. Vraag naar onze gratis folder ‘Zo wil ik mijn uitvaart’.

"Het zijn de kleine dingen
die het grote verschil maken"

Bezoekadres

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op ons kantoor aan de Wilgenstraat 12 te Oosterland. Ook bieden wij de mogelijkheid aan om bij u thuis te komen om de uitvaart te bespreken.

Meer weten?

Wenst u uitgebreidere informatie of een gesprek over een wilsbeschikking? Wij staan u graag te woord. Vraag vrijblijvend meer informatie aan via onderstaand formulier of neem contact met ons op via 0111-402 000.

Wij kunnen u ook helpen met ‘nazorg’ of ‘uitvaartverzekering’. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Wilt u meer informatie naar de kosten bij een uitvaart?

Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in. Na ontvangst nemen wij z.s.m. contact met u op.